听力首页 听力教程 VOA慢速 英语歌曲 外语下载 英语小说 英语词典 在线背单词 听力论坛 韩语学习
听力专题 英语教材 VOA标准 英语动画 英语考试 资源技巧 英语翻译 单词连连看 听力家园 德语学习
听力搜索 英语导读 BBC英语 英语视频 英语电台 英语QQ群 外语歌曲   英语游戏 英语网刊 日语学习
当前位置: 英语听力论坛 » 写作提高 » 【一起练写作1】美文:I’ve learned…
返回列表 发帖

【一起练写作1】美文:I’ve learned…

坛友们,请试着翻写红色内容OR说说你关于此文的看法,也许你的回复比隐藏内容更native呢!

说明:沙发奖+15分,板凳奖+12分

我明白了你遇到的所有的人都应该给他们一个微笑。
I’ve learned… That everyone you meet deserves to be greeted with a smile.

我明白了在和孩子们一起睡,感受他们的呼吸喷在你的脸上的时候,世界上没有较之更甜蜜的事情。
I’ve learned… That there’s nothing sweeter than sleeping with your babies and feeling their breath on your cheeks.

我明白了直到你爱上了一个人才发现原来有人是完美的。
I’ve learned…. That no one is perfect until you fall in love with them.

我明白了生命是艰难的,而我更坚强。
I’ve learned…That life is tough, but I’m tougher.

我明白了机会从不落空,总有人得到你错过的。
I’ve learned… That opportunities are never lost; someone will take the ones you miss.

我明白了当你遭遇苦难,幸福总会在某处停靠。
I’ve learned… That when you harbor bitterness, happiness will dock elsewhere.

我明白了我真希望在父亲去世之前能再说一次我爱他。
I’ve learned… That I wish I could have told my Dad that I love him one more time before he passed away.

我明白了一个人应该温柔地遵守诺言,因为明天他可能就食言了。
I’ve learned… That one should keep his words both soft and tender, because tomorrow he may have to eat them.

我明白了微笑是最廉价的改善自己面孔的方法。
I’ve learned… That a smile is an inexpensive way to improve your looks.

我明白了我不能改变我的想法,但是我可以改变我的做法。
本帖隐藏的内容需要回复才可以浏览

我明白了当最近降生的曾孙用他的小拳头握住你的小拇指的时候,你发现你对生命如此的着迷。
I’ve learned… That when your newly born grandchild holds your little finger in his little fist, that you’re hooked for life.

我明白了所有的人都想停留在山顶,但所有的乐趣和成长发生在爬上的过程里。

我明白了发表建议最好在以下两个场合:别人发出请求,和生命收到威胁的时候。
I’ve learned … That it is best to give advice in only two circumstances; when it is requested and when it is a life threatening situation.

我明白了越是给很少的时间,我能做越多的事情。

评分人数

• evaxiaofan

评分人数

评分人数

评分人数

thank a lot

评分人数

A fall into a pit, a gain in your wit
附件: 您需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册

评分人数

回复 8# yangjuemei

好有型啊~~~

I’ve learned that I can't change my mind, while I can change the way I handle it.

评分人数